​Blikkenslager tilbyder professionelt blikarbejde

Leder du efter en professionel blikkenslager til blikarbejde? Hos Gosmer Smede & VVS har vi mange års erfaring med blikopgaver, herunder opgaver med zink, kobber, stål og aluminium.

Vi er en mindre virksomhed fra 1969, som løser både små og store blikkenslageropgaver i private hjem og på arbejdspladser i blandt andet Skanderborg, Horsens, Odder og omegn.

Blikarbejde i blik, zink, kobber, stål og aluminium

Vi laver alle former for traditionelt, moderne og kreativt blikarbejde, og det kan være alt fra inddækninger og tagrender til fodblik, sålbænke og murkroner med videre. Vi arbejder med blandt andet blik, zink, kobber, stål og aluminium samt plast. Vi laver naturligvis også VVS-arbejde.​

​Kvalitetsbevidst blikkenslager

Vores blikløsninger er både moderne og langtidsholdbare, og du kan altid forvente et flot design, som er både praktisk og funktionelt. I vores blikarbejde er kunden altid i centrum og vi har stor fokus på din service. 

Vi lægger i det hele taget stor vægt på, at vi skal levere et godt og solidt håndværk, som matcher vores faglige stolthed som blikkenslager. Derfor har vi også det rette værktøj og de retter maskiner.

Vi anvender naturligvis anerkendte og gennemtestede produkter, og vi står inde for den håndværksmæssige kvalitet med vores faglige stolthed. Vi lever med andre ord af kundernes tilfredshed, og den lever vi godt af. Vores kunder er sikret gennem DS Garanti.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på dit blikarbejde fra din lokale blikkenslager

Du er velkommen til at få en snak om vores ydelser og priser, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven, hvor vi samtidig kan give gode råd. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på blikarbejde.

Du kan ringe til din blikkenslager på telefon 86 55 40 24, men du kan også skrive til os på e-mail admin@gosmer-smede.dk.​

Inspiration​

Søger du inspiration til dit næste projekt eller opgave kan du kontakte os på:

Telefon: 86 55 40 24

Mail:​ admin@gosmer-smede.dk

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af:​

Gosmer Smede og VVS ApS

Gosmervej 56

8300 Odder

CVR: 31498244

Kontakt os

Tlf.: 86 55 40 24

E-mail: admin@gosmer-smede.dk