Jordvarmeanlæg for private og erhverv

Hos Gosmer Smede & VVS ApS har vi stor erfaring inden for montering, installation og service af jordvarmeanlæg og andre opvarmningsformer, hvorfor vi bl.a. tilbyder:

  • ​Jordvarmeanlæg
  • ​Solceller
  • ​Pillefyr
  • ​Luft til vand-varmepumper
  • ​Luft til luft-varmepumper

Vores virksomhed er beliggende i Odder, men vi tilbyder også vores service for kunder i Skanderborg, Horsens og omegn.

Hvad koster et jordvarmeanlæg?

Gennem tiden har vi håndteret en bred vifte af opgaver for private såvel som erhverv. Derfor kan vi være behjælpelige uanset hvor simpelt eller kompliceret et projekt, det drejer sig om. Jordvarme er skånsomt for miljøet og kan være en gevinst for din økonomi, da der på sigt kan være mange penge at spare på varmeregningen, men hvad koster et jordvarmeanlæg? 

Kvalitetsbevidst og professionel installation af jordvarmeanlæg

Den nøjagtige pris for et jordvarmeanlæg afhænger i høj grad af størrelsen af arealet der skal opvarmes, men der kan også være andre faktorer, der kan spille ind, og have en indvirkning på prisen. Lad derfor vores dygtige VVS-installatør komme forbi på et uforpligtende forsøg, for at vurdere hvad et jordvarmeanlæg vil koste for dig. Vi går ejendommen igennem og rådgiver dig, så du får mest effektive løsning, og så du får et resultat, der er økonomisk rentabelt.

Hør mere om dine muligheder inden for jordvarmeanlæg

​Vi har mere end 40 års erfaring som VVS-firma, og vi har derfor et yderst solidt branchekendskab. Vi ved derfor hvilke løsninger der vil passe til netop din situation, og du bør derfor ikke tøve med at tage os med på råd. Vores VVS-installatør tilbyder kyndig rådgivning og vejledning. I vores arbejde benytter vi os kun af de bedste materialer og leverandører, og hvis du har særlige præferencer, sørger vi for at skaffe det hjem.


Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for jordvarme, er du altid velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe på telefon 86 55 40 24 eller skrive til vores e-mail admin@gosmer-smede.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit jordvarmeanlæg!

Inspiration​

Søger du inspiration til dit næste projekt eller opgave kan du kontakte os på:

Telefon: 86 55 40 24

Mail:​ admin@gosmer-smede.dk

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af:​

Gosmer Smede og VVS ApS

Gosmervej 56

8300 Odder

CVR: 31498244

Kontakt os

Tlf.: 86 55 40 24

E-mail: admin@gosmer-smede.dk