Montering af varmepumpe i dit hjem glæder pengepungen

Har du overvejet en varmepumpe som energikilde i dit hus, er du helt på rette kurs. En varmepumpe er et energi- og miljørigtigt valg, som skaber et behageligt indeklima og reducerer udgifterne på varmregningen.

Hos Gosmer Smede & VVS har vores VVS-installatør mange års erfaring inden for varmepumpeservice og montering af varmepumpe hos kunder i blandt andet Skanderborg, Horsens, Odder og omegn, og vi deler gerne vores erfaring med dig.

Professionel varmepumpeservice

Når du vælger os til installation af varmepumpe, tager vi altid en grundig gennemgang af husets varmesystem og kigger på, hvor og hvor meget vi kan optimere dit eksisterende system. En varmepumpe leverer alternativ energi i ubegrænsede mængder, så det vil hurtigt kunne betale sig for dig.

Kompetent rådgivning ved din montering af varmepumpe

Med os som installatør er du garanteret kompetent rådgivning hele vejen – lige fra den indledende montering til den løbende varmepumpeservice hos dig. Uanset om du er interesseret i en varmepumpe til hjemmet eller arbejdspladsen, vil vi være din foretrukne samarbejdspartner, og vi går i kast med både små og store opgaver.

kvalitetsbevidst varmepumpeservice og indledende dialog

Kvalitet handler om meget mere end produktets stand. Vores varmepumper er naturligvis af høj kvalitet, men derudover ligger kvaliteten hos os også i den dialog, vi har med dig. Med vores mangeårige erfaring har vi en stor viden samt en god indsigt i, hvilken løsning der er bedst for den enkelte kunde, når det kommer til montering af varmepumpe.

Hør mere om mulighederne for montering af varmepumpe

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for en varmepumpe i dit hjem eller på din arbejdsplads? Så er du mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om vores varmepumpeservice.

Vi kører gerne ud til dig til et uforpligtende møde og en grundig gennemgang samt rådgivning, inden du tager din endelige beslutning. Når behovet er blevet afklaret, giver vi gerne et tilbud med en god pris inkl. varmepumpeservice- og montering. Vi har altid konkurrencedygtige priser, og du bør derfor ikke tøve med at ringe eller skrive til os.

Kontakt os allerede i dag på telefon 86 55 40 24 eller e-mail admin@gosmer-smede.dk foe en billig pris. Vi ser frem til at hjælpe dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med din montering af varmepumpe eller anden varmepumpeservice!

Inspiration​

Søger du inspiration til dit næste projekt eller opgave kan du kontakte os på:

Telefon: 86 55 40 24

Mail:​ admin@gosmer-smede.dk

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af:​

Gosmer Smede og VVS ApS

Gosmervej 56

8300 Odder

CVR: 31498244

Kontakt os

Tlf.: 86 55 40 24

E-mail: admin@gosmer-smede.dk