Montering af varmepumpe i dit hjem gør din pengepung glad

En varmepumpe gør dig og din pengepung glad.

Har du overvejet en varmepumpe som energikilde i dit hus, er du helt på rette kurs. En varmepumpe er et energi- og miljørigtigt valg, som skaber et behageligt indeklima og reducerer udgifterne på varmeregningen.

​Hos Gosmer Smede & VVS ApS har vi mange års erfaring inden for service og montering af varmepumpe hos kunder i Skanderborg, Odder, Horsens og omegn, og vores erfaring deler vi gerne med dig.


Når du vælger os som installatør, tager vi en grundig gennemgang af husets varmesystem og kigger på, hvor og hvor meget vi kan optimere dit eksisterende system ved en installation af varmepumpe i dit hjem. En varmepumpe leverer alternativ energi i ubegrænsede mængder, så det vil hurtigt kunne betale sig for dig at skifte til en varmepumpe.


Høj produktkvalitet og indledende dialog

Kvalitet handler om meget mere end produktets standard. Vores varmepumper er naturligvis af høj kvalitet, men derudover ligger kvaliteten hos os også i den dialog, vi har med dig som kunde samt i det arbejde, vi leverer hos dig.

Mere end 40 års erfaring giver os en stor viden samt en bedre indsigt i, hvilken løsning der er bedst for den enkelte kunde.

Med os som installatør er du garanteret kompetent rådgivning hele vejen – lige fra ved den indledende montering til den løbende service på varmepumpe hos dig.

Uanset om du er interesseret i en varmepumpe til hjemmet eller arbejdspladsen, vil vi være din foretrukne samarbejdspartner, og vi går i kast med både små og store opgaver.​

Hør mere om mulighederne og bestil montering af varmepumpe

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for en varmepumpe i dit hjem eller på din arbejdsplads, eller har du spørgsmål som: Hvad koster en varmepumpe? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi kører gerne ud til dig til et uforpligtende møde og en grundig gennemgang samt rådgivning om varmepumper, inden du tager din endelige beslutning. Når behovet er blevet afklaret, giver vi gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på service og montering af varmepumpe hos dig. Vi har altid konkurrencedygtige priser, og du bør derfor ikke tøve med at kontakte os.

Du kan enten ringe til os på telefon 86 55 40 24, eller du kan skrive til vores e-mail admin@gosmer-smede.dk.

Inspiration​

Søger du inspiration til dit næste projekt eller opgave kan du kontakte os på:

Telefon: 86 55 40 24

Mail:​ admin@gosmer-smede.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af:​

Gosmer Smede og VVS ApS

Gosmervej 56

8300 Odder

CVR: 31498244

Kontakt os

Tlf.: 86 55 40 24

E-mail: admin@gosmer-smede.dk