Renovering​ af badeværelse hos private og erhverv

Trænger dit eksisterende badeværelse til en opfrisker? Hos Gosmer Smede & VVS ApS udfører vi alle former for renovering inden for vores fag, hvorfor vi kan være en yderst kompetent samarbejdspartner, når du skal have foretaget en renovering af badeværelse, varmeanlæg, vandinstallation, eller noget helt fjerde i dit hjem.

Med beliggenhed i Odder, har vi gennem mere end 40 år hjulpet private og erhverv i og omkring Skanderborg og Horsens med alverdens VVS-arbejde, så hvis du eksempelvis skal have et nyt bad, eller hvis du skal have foretaget en komplet badeværelsesrenovering, bør du ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Den nøjagtige pris for et nyt badeværelse eller renovering af badeværelse afhænger af flere forskellige elementer. Her skal der både tages højde for rummets størrelse, samt for hvilke materialer og fabrikater der ønskes. Uanset opgavens type og omfang har vi dog konkurrencedygtige priser, og vi er ikke blege for at give et uforpligtende tilbud en billig pris på et nyt badeværelse hos dig.

 

Vi har stor ekspertise inden for en bred vifte af projekter, og derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning uanset opgavetype, så du får et resultat, der passer til dine ønsker og behov. ​

Vi sørger for en grundig dialog fra start til slut, så du er informeret om det arbejde, der skal udføres.

Det er din garanti for et resultat, der lever op til dine forventninger.

Fokus på nytteværdi ved renovering af badeværelse

Hos Gosmer Smede & VVS ApS tænker vi altid i helheder og nytteværdi. Løsningen skal kunne holde i mange år frem, og den skal være økonomisk rentabel for dig.

Vi har stor erfaring med at skræddersy løsninger efter vores kunders præferencer, og vi gør en dyd ud af at levere et resultat, som du bliver fuldt tilfreds med. ​ Kontakt os derfor allerede i dag, så vi kan få startet en god dialog om hvilke ønsker og behov du har, så vi sammen kan gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed.

Få et uforpligtende tilbud på din renovering af badeværelse

Ring på telefon 86 55 40 24 eller skriv til vores e-mail admin@gosmer-smede.dk, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. 

Vi ser frem til at hjælpe dig med din renovering af badeværelse!

Inspiration​

Søger du inspiration til dit næste projekt eller opgave kan du kontakte os på:

Telefon: 86 55 40 24

Mail:​ admin@gosmer-smede.dk

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af:​

Gosmer Smede og VVS ApS

Gosmervej 56

8300 Odder

CVR: 31498244

Kontakt os

Tlf.: 86 55 40 24

E-mail: admin@gosmer-smede.dk