Smedearbejde og svejseopgaver af erfaren smed

Leder du efter en dygtig smed til noget smedearbejde? Hos Gosmer Smede & VVS har vi over 50 års erfaring med smede- og maskinarbejde, herunder svejse- og monteringsopgaver. Vi har både privat- og erhvervskunder i blandt andet Skanderborg, Odder, Horsens og omegn.

Grundig rådgivning om både materialer og design ved smedearbejde

Vi tilbyder svejse-, maskin- og smedearbejde i forbindelse med blandt andet konstruktion og montage af større eller mindre stål- eller aluminiumskonstruktioner. Det kan for eksempel være en trappe, et gelænder eller noget helt tredje. Vi laver alle former for svejsning aluminium, stål og lignende.

Vi lægger vægt på at give en grundig rådgivning om både materialer og design, så kunderne får et produkt, der passer til omgivelserne og vil holde i mange år.

Vi er en mindre virksomhed fra 1969, som altid har lagt vægt på, at vi skal levere et godt og solidt håndværk. Vi lever i det hele taget af kundernes tilfredshed, og den lever vi stadig godt af. Vi er medlem af DS Håndværk & Industri, og dermed er du sikret af DS Garanti.

Få et uforpligtende tilbud på svejse- eller smedearbejde

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvordan vi kan imødekomme dine ønsker og behov. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på det ønskede svejse- eller smedearbejde, når vi har kigget på opgaven.

Du kan ringe til os på telefon 86 55 40 24 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail admin@gosmer-smede.dk. Vi glæder os til at stå for dit smedearbejde!

Inspiration​

Søger du inspiration til dit næste projekt eller opgave kan du kontakte os på:

Telefon: 86 55 40 24

Mail:​ admin@gosmer-smede.dk

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af:​

Gosmer Smede og VVS ApS

Gosmervej 56

8300 Odder

CVR: 31498244

Kontakt os

Tlf.: 86 55 40 24

E-mail: admin@gosmer-smede.dk