Fjernvarme-installation serviceres under FJR-ordningen

Hos Gosmer Smede & VVS ApS er vi en del af FJR-ordningen - Fjernvarmens Serviceordning, og vi efterser fjernvarmeinstallationer for kunder i Horsens, Odder, Skanderborg og de omkringliggende områder.

Kvalitetssikret serviceeftersyn på fjernvarme

Serviceordningen er et tilbud til alle fjernvarmeforbrugere om regelmæssigt at få et kvalitetssikret serviceeftersyn på fjernvarmeanlægget.

Det betyder, at vi kommer ud til dig og gennemgår varmeinstallationen og vurderer, hvor der kan være besparelser at hente på varmeregningen.

Vi efterser, justerer samt vejleder og tager en snak med dig om de forbedringer, der med fordel kan gennemføres i forbindelse med din fjernvarme. Regelmæssige varmeeftersyn kan give store besparelser på sigt. 

Vi har fokus på ærlighed

Ærligt arbejde er en betydelig del af vores koncept, og derfor er det vigtigt for os at informere om alle fordele og ulemper ved installationen af fjernvarme.


Vi bestræber os altid på at leve op til den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen af virksomheden.


Kontakt os og hør mere om vores fjernvarme-eftersyn

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om FJR-ordningen, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 86 55 40 24, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail admin@gosmer-smede.dk, hvis du foretrækker det.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af:​

Gosmer Smede og VVS ApS

Gosmervej 56

8300 Odder

CVR: 31498244

Kontakt os

Tlf.: 86 55 40 24

E-mail: admin@gosmer-smede.dk

GOSMER SMEDE OG VVS ApS
Gosmervej 56
8300 Odder
Tlf.: 86554024
CVR: 31498244
admin@gosmer-smede.dk